ALI POZNAŠ EKO TETRA PLENICE ZA SVOJEGA MALČKA?

MALČKU NUDIJO RAZKOŠNO UDOBJE & POZITIVNO VPLIVAJO NA NJEGOVO OBČUTLJIVO KOŽO. MAMICI PA ZAGOTAVLJAJO MANJ SKRBI PRI NEGI MALČKA IN VSAKODNEVNIH RUTINAH.

🌿🌿🌿

ALI VEŠ, DA JE DOJENČKOVA KOŽA 5X TANJŠA KOT PRI ODRASLIH?

Ja, to drži. Zato koža zelo enostavno "vpije" vse strupene snovi, ki se nahajajo v tkanini, če je ta kemično obdelana in so kasneje bolj izpostavljeni zdravstvenim težavam. Posledica tega so kožne alergijske reakcije

Dojenčkov imunski sistem je v razvoju še posebej dovzeten za kemična sredstva. Zato je zelo pomembno, da so oblačila in dodatki, ki prvi pridejo v stik z dojenčkovo kožo prijazni, nežni, naravni, in da ohranjajo zdravo kožo. 🍀

✅Na srečo si na pravem mestu. Pri Kokopoko smo strokovnjaki za točno to - vrhunske pripomočke iz eko bombaža najvišje kakovosti, ki dojenčkom in malčkom nudijo razkošno udobje in pozitivno vplivajo na njegovo občutljivo kožo.

🌿🌿🌿

💡Z RAZISKOVANJEM NAJBOLJŠIH MATERIALOV SMO ZAČELI ZA VAS 💡

Naša predanost iskanju in ponujanju najboljšega ekološkega bombaža nas vodi po starih in preverjenih metodah kmetovanja. Tako so vsi naši izdelelki izdelani iz ekološkega bombaža, ki je vzgojen brez uporabe škodljivih kemikalij in strupov.

Tvoj malček bo užival v razkošnem udobju mehkobe in nežnosti eko bombaža. Brez draženja občutljive otrokove kože in alergij.

Izberi "najboljše za mojega malčka".

🌿🌿🌿

PREMIUM TETRA PLENICE IZ EKO BOMBAŽA NAJVIŠJE KAKOVOSTI

Malčku nudijo razkošno udobje in pozitivno vplivajo na njegovo občutljivo kožo.

Z nežnimi tetra pleničkami želimo tebi, mamici in očku zagotoviti nepozabno izkušnjo in ti/vama omogočiti manj stresne trenutke pri vsakodnevnih rutinah in negi dojenčka ali malčka.

Tetra pleničko lahko uporabiš na 1001 način: kot podlogo za previjanje ali igro, kot lahko odejico, kot brisačo po kopanju, mamici nudijo veliko intime med dojenjem in še veliko več.

Eko bombažni muslin iz katerega so tetra plenice izdelane je ena najpreprostejših in najnežnejših tkanin na svetu.

Poseben je zaradi svoje zračnosti, lahkotnosti in učinkovitega odvajanja telesne vlage pri malčkih.

Odlično vpija tekočino, ker je zelo vpojna tkanina. 

Bombažni muslin je zelo trpežna tkanina. Tkanje iz naravnih vlaken bombaža omogoča, da tkanina zdrži nešteto pranj

In ker je muslin redko tkan bombaž ti omogoča lažje čiščenje in je zelo enostaven za vzdrževanje.

🌿🌿🌿

Zate smo pripravili posebno ponudbo tetra pleničk, ki je ne želiš zamuditi. 

Samo tu in zdaj na voljo -30% ceneje - ob nakupu uporabi kodo RAZPRODAJA30.

  

KOMPLET DVEH (2) TETRA PLENIC

Redna cena bi bila:

28,00 + 28,00 = 56,00 eur

SAMO TOKRAT PA :

39,20 EUR

Ob zaključku naročila uporabi kodo: RAZPRODAJA30

Velja do razprodaje zalog.

🌿🌿🌿

🤔 KAJ POLEG TETRA PLENIC ŠE PONUJATE? 🤔

MEHKE NINICE: So nepogrešljiv dodatek za odhod v vrtec, za počitnice ali za posebne trenutke, ko tvoj malček potrebuje tolažbo in oporo. Pomagajo mu razviti sproščujoč spanec in vzpodbujajo njegovo domišljijo in ustvarjalnost.

 

 

BOMBAŽNI SLINČKI: izredno vpojni slinček, ki se lepo prilega malčkovemu vratu in odlično zaščiti trup ter ramena pred madeži. Omogoča več načinov uporabe: podiranje kupčkov, uvajanje hrane, rast zobkov in prekomerno slinjenje, ko začne dojenček piti iz stekleničke ali kozarčka ...

 

 

LAHKA IN ZRAČNA ODEJICA: premium bombažna odejica je primerna za uporabo v vseh letnih časih saj je dovolj topla (izdelana je iz 2 plasti tkanine), da v hladnejših mesecih dojenčka prijetno greje in dovolj zračna, da preprečuje pregrevanje njegovega telesa.

 

 

Zdaj je pravi čas, da si zagotoviš zalogo slinčkov, pleničk in kakšno ninico za svojega malčka po zares ugodnih cenah, ki smo jih znižali za neverjetnih -30%.

Ob zaključku naročila uporabi kodo RAZPRODAJA30 in ne zamudi priložnosti za prihranek ter poskrbi še za svoje udobje. Akcija traja do razprodaje zalog.

🌿🌿🌿

ŽE 300+ ZADOVOLJNIH MAMIC. 💖

🌿🌿🌿

Naše s(r)čne mamice so povedale:

     

🌿🌿🌿

ŽELIM NAROČITI PAKET IZDELKOV 

po ugodni ceni

IN SVOJEMU MALČKU ZAGOTOVITI NAJBOLJŠE IZDELKE IZ EKO BOMBAŽA.

🌿🌿🌿