Najina zgodba

Midva

To sva midva, Jerneja in Rok. Sva najboljša ekipa, žena in mož. Včasih se to izkaže za odlično, včasih tudi ne... Ampak vedno najdeva skupno pot, na kar sem zelo ponosna, da znava sodelovati in ustvarjati skupaj. 💑

Zgodba o slinčkih

In da vam predstavim najino zgodbo, zakaj sva začela šivati slinčke in sanjati o najini prihodnosti... 💞

Ideja se je porodila po rojstvu najinega škratka Vitana. Ko je bil še dojenček, se je non-stop slinil, majčke so bile vedno mokre in sva jih skozi ves dan parkrat preoblekla. Včasih sem že kar obupala, ker nisem našla primerne rešitve.... Na Fb sem našla gospo, ki je šivala zelo lepe rutke. Takoj sem jih naročila 10. A kaj, ko niso nič vpijale, otrok pa je bil še vedno čisto moker pod bradico. Kot vsaka mamica, sem tudi jaz imela doma tetra plenice in sem mu jih začela zavezovati okrog vratu. Ne vem zakaj tako, ampak čisto spontano sva prišla do najboljše možne rešitve glede slinjenja in mokrih majčk. Ugotovila sva, da poleg tega, da je zelo mehka in nežna je tkanina tudi odlično vpojna. Sama ne bi verjela, če ne bi preizkusila.

Mojemu dragemu možu šivalni stroj ne predstavlja neke ovire, zato se je lotil in Vitanu sešil trislojni slinček iz tetric. Noro, vam povem, kako sem bila ponosna.

V tem času sva dobila še enga malega škratka Lev-a, s katerim smo imeli iste težave okrog slinjenja, ampak rešitev za to sva že imela. :)

Slinčki so se pri nas izredno dobro obnesli in želela sva si jih ponuditi vam, ki se srečujete s podobnimi težavami. Tako se je "rodila" spletna trgovina KOKOPOKO.

Ampak, preden sva se lotila trgovine, sva seveda morala dodelati izdelke in slinčkom dodati še kakšen izdelek za dodatno ponudbo.

Spletna trgovina Kokopoko

Poleg slinčkov (tkanino za slinčke barvava doma sama za večji barvni izbor le-teh) so se na virtualnih poličkah znašli mini slinčki, rutke in rokavičke - vsi ti izdelki žal niso več del stalne ponudbe - mogoče pa še kdaj...  

Zdaj jim delajo "družbo":

  • ljubke odejice in brisačke,
  • vsestransko uporabne krpice in Krilca Kokopoko,
  • barvite tetra pleničke,
  • za na plažo ali travo igriva igralna podloga za otroke
  • in po novem tudi kuhinjske krpe.

Vsi izdelki so predvsem namenjeni našim najmlajšim in vsi so izdelani izključno iz tetra plenic.

Hvala, ker ste prebrali najino zgodbo do konca. Vesela bova vsakega vašega mnenja, komentarja ali samo všečka na najinih socialnih omrežjih.

Facebook: Kokopoko

Instagram: @_kokopoko_   #kokopoko

 

Vaša Jerneja in Rok 🙋🙋‍♂️