BREZ VAS NE BI BILO NAS ...

Sva Jerneja in Rok, ki tvoriva najboljši tim žena in mož. Včasih se to izkaže za odlično, včasih tudi ne... Ampak vedno najdeva skupno pot, na kar sem zelo ponosna, da znava sodelovati in ustvarjati skupaj. 

Ustvarjava pod imenom Kokopoko, kjer najdete ročno izdelane izdelke za otroke in dodatke za dom. Dragoceno je, da so vsi naši izdelki izdelani iz 100% ekološkega bombaža s certifikatom GOTS. Izdelki iz ekološkega bombaža so mehkejši in trpežnejši, povzročajo manj alergij in so prijazni do naše kože, pitne vode in do okolja.

Ponosna sva, da sodelujeva s podjetjem (nabava blaga), ki veliko svojih misli in aktivnosti posveča okolju. Z inovativnimi postopki proizvodnje zeliščnih barvil želijo, da njihovo podjetje pomaga zmanjšati onesnaževanje planeta, ki jo povzroča kemična tekstilna industrija. V podjetju pravijo, da si želijo svet, v katerem lahko vsak z navdušenjem izbere tkanino iz zeliščnih barvil in tako prispeva k boljšemu jutri. K temu cilju strmiva tudi midva.

Najina spletna trgovina Kokopoko je bila ustvarjena, ker sva želela širiti najino navdušenje nad tetra tkanino (muslin). Pri prvem sinčku, ki se je prekomerno slinil je bila vpojnost tetra tkanine edina, ki nam je bila v pomoč. Pogosto smo se srečevali neprijetnimi alergijami in izpuščaji. Ko tkanina vpije odvečno slino, ki steče mimo otrokovih ust, se bakterije nimajo več kje razvijati in posledično je najin sinček bil brez izpuščajev. 

Z izdelki sva želela pomagati in ponuditi rešitve, ki so bile tudi nama v pomoč. Širiti najino ljubezen do naravnega bombaža, udobja in mehkobe. 🌿 Zato sva še toliko bolj vesela in hvaležna, ko se vračate k nama, nama ponovno zaupate in izkažete podporo najinemu podjetju. 🙏

Mahava,

Jerneja & Rok

 

Facebook: Kokopoko

Instagram: @_kokopoko_   #kokopoko