ZAKAJ SO NAŠE TETRA PLENICE TAKO POSEBNE?

Na trgu najdeš ogromno ponudbo tetra pleničk. Ni da ni. In kako med vso ponudbo izbrati pravo tetra pleničko? Morda ti bo današnji blog zapis v veliko pomoč ...

Pred štirimi leti sva z mojim dragim možem po vseh izzivih predstavila prve tetra pleničke iz ekološkega bombaža najvišje kakovosti. To so bile prve tetra pleničke s pridobljenim certifikatom GOTS in ročno izdelane na slovenskem trgu.

Že takoj na začetku nabave eko bombaža (eko muslina) sva si sama postavila kar nekaj ovir, ki sva jih na koncu tudi uspešno premagala. Namreč želela sva si, da ima bombaž certifikat Gots, da imamo svoje lastne vzorce, da so ti vzorci tiskani ročno s sitotiskom in da so za tisk uporabljene naravne - zeliščne barve. Uspelo je, imamo jih. Amapk na začetku ni bilo tako enostavno ...

Največ upanja sva imela, da bova dobavitelja našla na sejmu tekstila v Milanu. Tam je zbranih na stotine dobaviteljev iz celega sveta. In tam sva naletelena na hladen tuš. Nobeden od njih ni ustrezal najinim kriterijem. Planirala sva dvo dnevni obisk na koncu sva po enem dnevu razočarana zapustila sejem. Pa nič zato. Sva imela toliko več časa za razikovanje Milana.

Obisk sejma v Milanu (julij 2018)

Pa se vrnimo k bolj pomembni temi. Na koncu sva preko spleta našla družinsko podjetje v Indiji, ki je ustrezalo vsem najinim željam in zahtevam. Spomnim se, da sem bila tako navdušena, da nisem spala celo noč.

Vzorčke za celotno kolekcijo sta nama pripravili dve krasni slovenski ustvarjalki Nina in Polona Pripravili sta celoten dizajn, izbrali barve ter pripravili datoteke za pripravo sit s katerimi so potem ročno odtisnili vzorček na blago.

Tako, ko smo vse imeli pripravljeno pa se je začel tisti najbolj vznemirljivi del. Počakati sva morala, da so najini dragi poslovni partnerji opravili svoje delo in kar tri mesece je trajalo, da je paket "prišel" do naju. Dolgo ampak izplačal se je ves trud in vsaka neprespana noč.

Prevzem najinega paketa na carini (maj 2019)

Najina velika skrb so tudi najine vrednote. Vsi naši izdelki so namenjeni najmanjšim srčkom zato sva vse materiale izbrala zelo skrbno in z veliko odgovornostjo. Prefinjen in vrhunski ekološki bombaž - muslin poskrbi za nežne in mehke trenutke spanja ali crkljanja..

In močno verjamem, da boš začutila našo iskrenost, ljubezen do naravnih materialov in skrb za ohranjanje zdrave dojenčkove kože preko našega poslovanja, odnosa in preko izdelkov.

7 POSEBNOSTI NAŠIH PREMIUM TETRA PLENIČK

🌿 Izdelane so iz ekološkega bombaža in ne povzročajo alergij ali izpuščajev na malčkovi koži.

🌿 Mehak dotik eko bombaža tvojemu malčku nudi nežni objem in razkošno udobje.

🌿 Z nežnimi ter mehkimi tetra pleničkami želiva vam, mamicam in očkom zagotoviti nepozabno izkušnjo ter vam omogočiti manj stresne trenutke na poti starševstva.

🌿 Vsaka tetra plenička je ročno izdelana/sešita izpod rok mojega pridnega moža Roka. V najinem majhnem ustvarjalnem kotičku.

🌿 Ko izbereš izdelke iz eko bombaža najvišje kakovosti si poskrbela za varnost in zdravje malčkove občutljive kože. 

🌿 Vsaka tetra plenička pripoveduje svojo zgodbo in ima skrbno zasnovan dizajn. Zagotavlja popolno kombinacijo funkcionalnosti, razkošnega udobja in trpežnosti.

🌿 Tvoje zadovoljstvo nam je na prvem mestu.

In zakaj bi zaupala prav nama?

Predvsem boš podprla najino zgodbo. Zgodbo zelo majnega podjetja za katerim stojiva jaz Jerneja in moj mož Rok. Rok poskrbi, da je vsak naš izdelek sešit in izdelan zelo skrbo in z veliko mero natančnosti. Likanje, pripravljanje paketkov, marketing, odgovarjanje na vaše e-maile, ... za tem pa stojim jaz Jerneja.

Čeprav sva zelo majhen tim lahko premikava gore. Vsak najin izdelek prihaja iz ljubezni do ustvarjanja in meniva, da si tudi malčki v Sloveniji zaslužijo le najboljše.

Hvala, ker si tukaj z nama. ❤️

 

*** Celotno kolekcijo premium tetra pleničk najdeš TUKAJ.

  

Maham, Jerneja

*****

6 KORAKOV DO PRAVILNEGA ŠTRUČKANJA

KAJ JE MUSLIN?

4 PRESENETLJIVA DEJSTVA O KOŽI DOJENČKA

ALI VEŠ, DA JE DOJENČKOVA KOŽA 5X TANJŠA KOT PRI ODRASLIH?