20 ZANIMIVIH DEJSTEV O MENI

V tem tednu praznujem rojstni dan in se mi zdi odlična priložnost, da delim nekaj zanimiv dejstev o meni. Upam, da ti bo zanimivo branje in sigurno boš izvedela nekaj več o meni. O Jerneji, ki stoji za znamko Kokopoko.

1. Sem zelo organizirana oseba. Ne maram hitrih odločitev in o vsem moram prej razmisliti. Dokler nisem postala mama je bilo drugače. Prej sem bila bolj spontana in včasih to pogrešam pri sebi. Moj mož pravi, da preveč razmišljam in se tudi preveč obremenjujem. Ampak verjamem, da bom tudi jaz zmogla enkrat razpreti krila in se bolj prepustiti toku življenja.

2. Odraščala sem v majhnem mestu in živeli smo v bloku. Vedno sem sanjala, da bom imela svojo hiško nekje na vasi z velikim vrtom. In hvaležna sem, da je danes res tako.

3. Obožujem svoj vrt in me zelo veseli delo na vrtu. Nad tem me je navdušila moja oma. Vrtiček je bil njena strast in danes je tudi  moja. Tako zelo sem hvaležna, da v poletnih mesecih nabiram svojo solato, korenček, kumare, bučke, tudi lubenice, jagode, ...

4. Ne maram paradižnika. Nikoli ga nisem. Ampak ga imam posajenega na vrtu, ker ga moji trije fantje naravnost obožujejo. :)

5. Obožujem tudi rože. V hiški imam trenutno 39 lončnic in ogromno rožic, ki krasijo moj vrtiček in okolico hiške. Moje najljubše so potonike.

6. Sadje mi je bolj ljubo kot zelenjava in češenj zame ni nikoli dovolj. :)

7. Rada imam dolge sprehode v naravi, obožujem morje in zadnje čase sem navdušena nad meditacijo. Nikoli prej nisem razumela zakaj ljudje meditirajo, danes mi je popolnoma jasno.

8. Z mojimi fanti radi kolesarimo, hodimo v hribe, rolamo, igramo tenis, pozimi najraje igramo družabne igre.

9. Po izobrazbi sem vzgojiteljica. Bila sem zaposlena v dveh vrtcih in žal moram priznati, da nikoli več ne bi delala tam. Skupine otrok so krasne, žal pa imam zelo negativne izkušnje z odnosi, kjer so zaposlene samo ženske.

10. Obožujem kavo in vse kar je sladko. :) Čokolada je top.

11. Imam en večji tatto na nogi in razmišljam, da bi imela še kakšnega.

12. V najstniških letih sem v popku imela piercing, danes ga nimam več.

13. Nikoli nisem imela nobene zlomljene kosti.

14. Zelo rada berem knjige za osebno rast, romani me ne navdušijo. Poslušam tudi razne motivacijske youtube kanale.

15. Ko sem bila stara 28 let, sem se zaradi službe preselila iz Murske Sobote v Ljubljano. To je bila odlična odločitev, saj se po dveh letih življenja v Ljubljani spoznala mojega dragega moža.

16. Z Rokom sva skupaj 13 let (od tega sva 7 let poročena) in imava dva krasna fanta.

17. Po horoskopu sem dvojček. Sem zelo komunikativna in po duši sem minimalist. Zame vedno pomeni manj je več.

18. Moj dedi me je kot malo deklico oblačil v modre oblekice zato je tudi modra moja najljubša barva.

19. Kot majhna deklica sem sanjala, da bom stevardesa.

20. Verjamem v moč zakona privlačnosti.

Čin - čin zame!

Maham, Jerneja