7 BOŽIČNIH IDEJ ZA OKRASITEV DOMA

Hej!

Že kaj čutiš praznično vzdušje? Lučke, svečke, vroča čokolada, božična dekoracija in božične pesmi vsepovsod. Ah, prav lepo je.

Jaz sem že na polno začela z okraševanjem naše hiške, vsak dan nekaj. Pa tudi fanta sta si v svoji igralnici že postavila jelko. Letos bomo imeli kar dve. :)

V naši dnevni steno imamo veliko steno, na kateri ponavadi visijo rože. Zdaj pa sem rože umaknila na druge poličke in steno okrasilo z božično dekoracijo. 

Idejo sem našla na Pinterestu, kot že mnogo idej prej. Obožujem Pinterest, ker je enostaven in zelo hitro lahko najdeš tisto, kar te najbolj zanima.

Jaz sem se lotila kot neke zavese, ki se zelo lepo poda v dnevno sobo. In v dekoracijo sem vključila tudi adventni koledarček za fanta.

Obožujem naravne materile in obožujem tudi malo blišča. Zato sem uporabila zlati sprej.

Pripravila sem kar veliko fotografij, kaj vse potrebuješ za izdelavo in tudi sam postopek izdelave.

Pa pojdimo. :)

POTREBUJEŠ: storže & suho listje (oboje sem predhodno pošpricala z zlatim sprejem), zelene vejice, suhe pomaranče, vrvico, zlati sprej, lesene kroglice, škarje in silikonsko lepilo.

     

ZDAJ PA POGLEJVA POSTOPEK:

1. Izberi si poljubno dolžino vrvice.

2. Na spodnjo stran storža dodaj malo lepila in nanj prilepi vrvico. Čez vrvico dodaj leseno kroglico in jo pričvrsti na storž.

  

3. Na vrvico nanizaj zelene vejice, suhe liste, suhe pomaranče, ... karkoli po tvoji izbiri.

    

4. Obeseš na leseno vejo, žebelj ali na okensko kljuko. Po želji. Jaz sem si z morja prinesla eno krasno borovo vejo, ki jo je Rok obesil na steno. Potem pa sem nanizala nekaj teh "resic".

TA - DA!Boš poskusila? 

Prilagam ti še 6 čudovitih idej👇, ki sem jih našla na Pinterestu. Pokukaj tudi ti, ne bo ti žal. :)

     

Lepo praznično ustvarjanje ti želim! 🌟 

Maham,

Jerneja