Pripomoček kot rešitev pred polivanjem in prekomernim slinjenjem pri dojenčkih.

Slinjenje, dojenje, podiranje kupčkov, polivanje, prvo hranjenje,...? Če potrebuješ kvaliteten pripomoček, ti predlagam, da uporabiš Krilca. 

Pripomoček za dojenčke, Krilca poskrbijo za prijetne in brezskrbne trenutke.

Krilca so dobila ime zaradi svoje posebne oblike. So vsestranski pripomoček, ki jih uporablja že več kot 500 zadovoljnih mamic. 

Mamice Krilca najraje uporabljajo kot pripomoček za podiranje kupčkov.

Danes v zapisu s tabo delim odlične razloge tega pripomočka za vsako mamico z dojenčkom. ;)

TKANINA

Krilca so ročno izdelana iz ekološkega muslina (bombaža) s certifikatom GOTS. Ekološki muslin je pridelan na naraven način, brez dodanih kemikalij in kovin, ki škodujejo našemu okolju in koži. Izdelki iz ekološkega bombaža veljajo za visoko kvalitetne in trpežne izdelke. Zadnje čase je vedno večje povpraševanje po ekoloških izdelkih, saj se vedno bolj zavedamo njihovih koristi za ekološko ravnovesje.

Posebnosti tkanine

Muslin je bombaž, ki je bolj redko tkan in je zelo zračna tkanina. Po pranju v pralnem stoju se nitke tkanine stisnejo skupaj ter jo "naredijo" bolj kompaktno in trpežno. Velika posebnost tkanine je ta, da se madeži odlično izperejo saj rahlo tkanje tkanine prepreči trdovratnost madežev. Muslin je tudi zelo vpojna tkanina, ki poskrbi, da vpije vso odvečno tekočino, ki steče mimo otrokovih ust. Tako majčke ostanejo vedno suhe.

Posebnosti Krilc

Krilca so večnamenski bombažni slinček in so dobila ime zaradi svoje oblike. Imajo zelo funkcionalno obliko in jih lahko uporabljate na več načinov. Izdelana so iz treh (3) plasti ekološkega muslina.

  • Največkrat se uporabljajo kot pripomoček za podiranje kupčkov. Krilca si položite čez eno ramo, tako, da sem vam tisti zavoj lepo prilega okrog vratu. Tako vam zaščiti ramena in hrbet pred bruhicami. 

 

  • Če vaš otrok poliva ali se dosti slini, vam Krilca omogočajo, da jih pripnete otroku okrog vratu. Zelo dobro zaščiti trup in ramena, ter so dovolj široka, da vpijejo slino in bruhice.

 

  • Krilca lahko uporabite kot slinček pri uvajanju hrane. Dobro zaščitijo trup in ramena pri prvem hranjenju. 

  • Če se vaš otrok zelo dosti poti vam priporočam, da Krilca uporabite kot podlogo pod glavico (v posteljici, v vozičku ali lupinici). Tkanina je zelo zračna in preprečuje pregrevanje otroka.
  • Krilca uporabite kot pripomoček pri dojenju ali hranjenju s stekleničko.

Krilca - večnamenski bombažni slinček uporanlja že 400 zadovoljnih mamic. Pridruži se jim še ti in odkrij pripomoček, ki ti bo v pomoč pri vseh izzivih materinstva. 

Maham, Jerneja