KAJ VSE PODPIRAŠ Z NAKUPOM V NAŠI SPLETNI TRGOVINI?

Kaj vse podpirate z nakupom v naši spletni trgovini Kokopoko? Drage naše stranke, s svojim nakupom podpirate več stvari:

Okolju prijazno proizvodnjo; nakup ekološkega bombaža spodbuja trajnostno kmetovanje, ki ne uporablja pesticidov in drugih kemikalij, ki škodujejo okolju.

Človekove pravice; z nakupom ekološkega bombaža podpiramo kmete in delavce, ki so zaposleni v bombažni industriji, saj so pogosto izpostavljeni izkoriščanju in slabim delovnim pogojem.

Zdravje dojenčkov; pripomočki iz ekološkega bombaža zagotavljajo, da dojenčki niso izpostavljeni kemikalijam, ki se nahajajo v običajnih bombažnih izdelkih.

Ohranjanje naravnih virov; proizvodnja ekološkega bombaža zmanjšuje količino odpadkov in onesnaženja, ki jih proizvaja konvencionalna bombažna industrija.

Spodbujanje trajnostne potrošnje; nakup izdelkov, ki so izdelani iz trajnostnih virov, spodbuja potrošnike, da razmišljajo o svojih nakupih in izbirajo bolj trajnostne možnosti.

Etično poslovanje; naša spletna trgovina sledi etičnim smernicam, kot so transparentnost, pravična plačila in izogibanje izkoriščanju delavcev. Tako stranke s svojimi nakupi podpirate podjetja, ki se zavzemajo za pravično in etično poslovanje.

Inovativne in trajnostne proizvode; naša spletna trgovina ponuja inovativne izdelke, ki so trajnostni in imajo dolgo življenjsko dobo. Stranke s tem spodbujate inovacije in trajnostni razvoj na trgu.

Oskrbovalno verigo z manjšim ogljičnim odtisom: Svojim strankam zagotavljamo izdelke, ki imajo manjši ogljični odtis, saj je proizvodnja in prevoz izdelkov manj škodljiv za okolje.

Zato je nakup v naši spletni trgovini koristen tako za vas drage stranke kot tudi za okolje in družbo kot celoto.

Hkrati pa podpirate zgodbo zelo majhnega družinskega podjetja. In tudi naju. Ker si vsak dan prizadevava, da vam vse to omogočiva.Hvala, ker ste in tudi, da se ponovno vračate.

Jerneja & Rok

*****

Trajnostno - alternative, da ustvarimo lepši svet

Zakaj izbrati ekološki bombaž?

Zakaj so naravna barvila pomembna za doseganje trajnostni v modni industriji?