KAKO UPORABA ZAKONA PRIVLAČNOSTI LAHKO POPOLNOMA PREOBLIKUJE TVOJE ŽIVLJENJE?

Ste kdaj pomislili, da so vaše misli in čustva tista, ki oblikujejo vaše življenje? Ali vam lahko povem, da skrivate v sebi moč, ki k vam pritegne vse kar si želite?

To ni zgolj moja domišljija. Govorim o zakonu privlačnosti, univerzalnem načelu, ki pravi, da podobno privlači podobno. Ta zakon ni le skrivnost uspešnih posameznikov temveč je dosegljiv vsem, ki so pripravljeni sprejeti in verjeti v njegovo moč.

KAJ JE ZAKON PRIVLAČNOSTI?

Zakon privlačnosti temelji na preprosti ideji: tisto, kar oddajamo v svet skozi svoje misli, občutke in prepričanja se nam vrača v obliki izkušenj in dogodkov. Če smo osredotočeni na pozitivne misli in občutke bomo v svoje življenje pritegnili pozitivne izkušnje. Nasprotno pa negativne misli prinašajo negativne izkušnje.

KAKO DELUJE ZAKON PRIVLAČNOSTI?

Predstavljajte si, da je vaše življenje veliko ogledalo. Vse kar vidite okoli sebe je odsev vaših notranjih misli in občutkov. Če se v sebi počutite srečne, izpolnjene in hvaležne boste to energijo oddajali v svet in prejeli enake vibracije nazaj.

Pomembno je, da si zavestno ustvarjate svoje misli in občutke.

Tukaj je 5 korakov kako lahko začnete uporabljati zakon privlačnosti v svojem življenju:

  1. Vizualizacija: predstavljaj si svoje cilje in želje kot da so že uresničeni. Vizualizacija vam pomaga ustvariti jasno in močno mentalno sliko, ki jo univerzum prepozna in se nanjo odzove.

  2. Pozitivne afirmacije: uporabljajte afirmacije, ki so usklajene z vašimi željami. Izgovarjajte jih z občutkom in prepričanjem kot da so že resnične. Na primer, če si želite uspeha v karieri si lahko vsak dan ponavljate "sem uspešna in cenjena v svojem poklicu."

  3. Čustvena vibracija:oOsredotočajte se na občutke, ki jih želite izkusiti. Če si želite ljubezni se napolnite z občutki ljubezni in hvaležnosti. Vaša čustvena vibracija je tisto kar pritegne podobne vibracije nazaj k vam.

  4. Sprosti in zaupaj: o tem, ko si jasno definirate svoje želje in se osredotočite na pozitivne misli in občutke sprostite potrebo po nadzoru nad rezultatom. Zaupajte, da se vse odvija v vašo korist ob pravem času za vas.

Zakon privlačnosti ni čarobna palica, ki bi takoj uresničila vse vaše želje temveč je orodje, ki vam pomaga preoblikovati življenje skozi moč misli in čustev.

Zakon privlačosti potrebuje zavezanost, potrpežljivost in predvsem vero vase in v proces. Ko enkrat osvojite to umetnost, ugotovite, da imate v sebi neomejeno moč, da oblikujete svojo usodo.

Torej, zakaj ne bi poskusili? Začnite danes in pustite, da zakon privlačnosti postane del vaše poti do sreče, izpolnitve in uspeha.

Vaše sanjsko življenje je le misel stran.

Maham, Jerneja

*****

Kaj je manifestacija?

Čuječnost

Metode kreiranja

Jaz sem odgovorna za svoje življenje.

Kako premagati izzive in postati močnejša oseba?

Moj čudežni uspeh čez noč

Intervju

Kako začeti z meditacijo?

Kako najdem svoj notranji mir?

Kako premagam negativne misli? 9 načinov

Pot k notranjemu sijaju. 5 načinov negovanja duše.

Sporočilo sebi

Brezplačni e-priročnik hvaležnosti

Živeti v sedanjem trenutku.

Zakaj je pomembno gojiti hvaležnost?

Kaj se dogaja z našim telesom, ko smo hvaležni?

Kako vadim hvaležnost?

Ples življenja

To bo spremenilo tvoje življenje.

Kako ustavim negativne misli?

Kdaj in kako postane življenje bolj lahkotno?

Kako diši sreča?

Kaj je "vision board"?

7 korakov do srečnega življenja.

Kaj so afirmacije?