Prej/Potem

Živjo mamice!

Z novim letom sem si postavila cilj, da začnem s pisanjem bloga. Čeprav mi pisanje ne gre tako od rok kot govorjenje ali klepetanje, pa vam obljubim, da se bom maksimalno potrudila in vam poskušala polepšati kakšno dopoldne, dan ali pa samo ritual ob kavici. ;) 

Zakaj blog?

In o čem bi naj tekla "debata"? V prvo vrsto bom postavila najine izdelke in vam jih poskušala podrobneje predstaviti. Kot drugo pa vam predstaviti naju oz. najino družino. Imamo kar nekaj pustolovščin in DIY projektov za sabo in morda se bo kdo našel v tem. :) Želim si, da bi se preko mojih zapisov bolje spoznali, se malo bolj povezali in postali ena mala skupnost Kokopoko. A ste za? ;) Vesela bom vsakega vašega komentarja, mnenja ali samo všečka. Lahko pa mi tudi vi napišete, kaj vas zanima in vam bom po najboljših močeh to tudi napisala. 

Za začetek bom začela z najinimi izdelki - slinčki, ki so nastali prvi in zaradi katerih so se vrata spletne trgovine odprla.

Od prvega izdelanega slinčka je minilo že skoraj štriri leta. Kam čas beži... Takrat ga je moj dragi mož Rok izdelal za Vitana iz tetra pleničk in potem sva iskreno, uporabljala še samo te. Zakaj? Vitan se je zelooo dosti slinil in edino ta tkanina je preprečila, da moj mali fantek ni bil več tako moker pod bradico.  Zelo je vpojna ter mehka in nežna do otrokove kože. In kar je še najbolj pomembno pri vsem tem, da so se nitke po vsakem pranju bolj "stisnile" skupaj in tkanino naredile še bolj kompaktno in še bolj vpojno. Noro vam povem, nisem mogla verjeti.

Slinčki so izdelani iz 3 slojev, tako da ste lahko čisto brez skrbi saj slino ali tekočino odlično vpije in je ne prepusti čez. So večjih dimenzij, da prekrijejo skoraj cel trup otročka. To je predvsem pomembno, ko začnete z uvajanjem hrane in kasneje, ko hoče otrok sam jesti. To, kar se je meni še zdelo fajn je to, da so vsi madeži izginili po prvem pranju, brez da bi dodala neke super odstranjevalce madežev. Pralni prašek in to je bilo to. ;) To pa zaradi posebnega rahlega tkanja tetre. 

Tkanino za slinčke barvava doma strojno, z barvo za tekstil, ki ima oznako CE in ne povzroča alergičnih reakcij.

Na koncu naj povem, da so slinčki iz tetra plenic res zakon in nujno jih morate sprobati! Ko jih boste me pocukajte za rokav in mi sporočite, kako so se slinčki obnesli pri vas.

Prej/Potem

Spodaj vam prilagam fotografijo slinčka prej/potem. Iz nje je razvidno, da slinčki po dobrih treh letih uporabe (uporabljala sta jih dva moja škratka) ostanejo še vedno iste oblike, brez vidnih madežev. So pa dobili nekaj "gubic", kar je v tem primeru odlično. ;) Še boljši so.

       

Se beremo zopet kmalu in hvala, ker ste bili z mano do konca....

 Cmok, Jerneja

 

Slinčke najdete tukaj

 


Komentiraj

Komentarje pred objavo preverimo.