Podiranje kupčkov in bruhice vsepovsod... Poznate rešitev?

Živjo mamice!

Danes vam bom predstavila izdelek, ki je nastal bolj po naključju in v sodelovanju z Ujetim trenutkom. To so Krilca Kokopoko, ki so namenjena negi novorojenčkov. Pa začnimo od začetka...

Krilca...

Ko sva razmišlajala o izdelkih za najino spletno trgovino, sva izdelala izdelek za mamice, ki je bil mišljen kot pripomoček pri podiranju kupčkov. Na koncu se nisva odločila, da ga dava na poličke trgovine, saj je izdelku manjkalo "tisto nekaj" za piko na I... Rekla sva si, da ga bova morala enkrat malo bolj dodelati in ga postavila v kot.

Sodelovanje z Juretom in Piko iz Ujetega Trenutka 💛

Pred dobrim letom dni sva začela poslovno sodelovati z Ujetim trenutkom. Jure in Pika sta izbrala rumene slinčke, ki so bili del njunega paketka dobrodošlice za fotografiranje novorojenčkov. Po nekaj mesecih sodelovanja me pokliče Jure in predlaga, da bi namesto slinčkov raje dal v njun paket izdelek, ki je namenjen prav novorojenčkom (slinčke začnemo uporabljati tam nekje od 4-5 meseca naprej, a ne?). Takoj sva se spomnila na krpico, ki je ležala tam nekje v omari. Še isti trenutek sva se začela pogovarjati kako bi jo dodelala in padlo je kar nekaj zanimivih idej. Malo sva jo pomanjšala, oblika je ostala enaka, dodala sva ji zankico in gumbek in nastala je popoln izdelek. Zaradi oblike, ki jo ima krpica sva jo poimenovala Krilca Kokopoko. Naslednji dan sem se vsedla v avto in odhitela proti Škofljici k Juretu in Piki, da jima pokažem končni izdelek. Zelo jima je bil všeč in tako so Krilca postala del njunega paketka, najine virtualne poličke pa so postale bogatejše za še en novi izdelek. 

Zakaj jih mamice obožujejo?

Vsi najini izdelki so izdelani iz tetra plenic - tako tudi Krilca. Izdelana so iz predhodno oprane tkanine, kar jim daje mehkobo in nežnost in to v treh plasteh za odlično vpojnost. Mamice jih najraje uporabljajo pri podiranju kupčkov. Lahko si jih date čez ramo ali čez eno roko. Krilca imajo prišita vrvico in gumbek, kar vam omogoča, da jih zapnete dojenčku okrog vratu in jih uporabljate kot slinček (pri dojenju, polivanju, slinjenju ali kasneje pri prvem hranjenju). Imate pa še eno možnost uporabe in to je, da jih podložite pod glavico dojenčka v lupinico ali voziček, saj odlično vpija pot in tudi zelo zračna so.

        

    

Toliko z moje strani, vesela bom vaših komentarjev ali mnenj. Če vas zanima še  kaj o Krilcih (ali o katerih drugih izdelkih), pa kar napišite in vam bom z veseljem odgovorila.

Pozdravček do naslednjič!

Jerneja

Krilca najdete tukaj

Komentiraj

Komentarje pred objavo preverimo.