Vas jezi, ker ostanejo "mucke" od kuhinjskuh krp na kozarcih in posodi?

Odkar imamo pomivalni stroj se redko zgodi, da brišemo posodo. Pa vendar, nekatere kozarce še vedno drgnemo s kuhinjskimi krpami. In kakšen je rezultat? Ne vedno tak, kot smo si ga želele... 

Zakaj so nastale kuhinjske krpe iz tetra plenic?

Ker so se tetra plenice (oz. tetra tkanina) pri meni že večkrat izkazale in dokazale kot odličen in trpežen material sem si želela, da bi najini izdelki dosegli čim širšo publiko. Da bi jih uporabljale ne samo mamice z dojenčki, ampak tudi naše babice, tete, prijateljice ali sosede.

Najbolj vesela pa sem, ko mimogrede dobim idejo in ta se potem izkaže za odlično priložnost. Tako so nastale kuhinjske krpe izdelane iz tetra plenic.

In zakaj jih boste imele rade?

Tetra tkanina je posebna zaradi svoje odlične vpojnosti in zračnosti, kar ji daje veliko prednost pred ostalimi materiali. Meni je najbolj zoprno, ko obrišem  npr. 3 kozarce in je krpa tako mokra, da jo moram zamenjati. V tem primeru smo lahko brez skrbi, ker tetrice vpijejo veliko več tekočine kot ostali materiali. Nato je preprosto nekje obesite in krpa se bo hitro posušila, saj je material rahlo tkan 100 % bombaž. In kar je še najbolj pomembno:

  • zaradi rahlega tkanja bombaža se madeži ne primejo na tkanino in se izredno dobro sperejo
  • tkanina je zelo mehka in nežna in ne pušča nobenih muck na kozarcih in posodi (nujno si poglej video spodaj 👇)

Da vam povem še eno odlično zgodbo glede zračnosti

Pred dnevi sem od moje mami dobila domačo ribano kašo za juho, ki pa jo je bilo potrebno posušiti. Stresla sem jo na kuhinjsko krpo in kaša se je v dobrih 2 dneh posušila. Odlično! In že sem imela zakuho za juho.

Priporočam vam, da preizkusite naše krpe sploh če delate doma svoje testenine ali nudle za juho ;) ali če še vedno vztrajno brišete kozarce ;) 

 

Pokukajte v kategorijo za kuhinjo, kjer si lahko med 5 različnimi barvami izberete svoj popolni komplet kuhinjskih krp. In če rabite darilo? Prijateljici boste sigurno pričarale nasmeh na obraz, če ji boste podarili čudoviti set kuhinjskih krp z našim navihanim ježkom. :) 

 

OpombaSpodaj prilagam fotografije kuhinjskih krp prej/potem. Na prvi fotografiji je nova krpa, na drugi pa lahko vidite, kako se s pranjem nitke tkanine "stisnejo" skupaj. Tako so kuhinjske krpe še bolj vpojne in trpežne. Odvečna barva od sitotiska (s sitom je ročno natisnjen naš ljubki ježek) se bo po prvem pranju sprala in ostal bo lep retro vzorec.

 

Maham, Jerneja

Kuhinjske krpe najdete 👉 tukaj


Komentiraj

Komentarje pred objavo preverimo.