Politika zasebnosti in varovanje podatkov

IZJAVA O ZASEBNOSTI PODATKOV 

Spletna trgovina Kokopoko.si ceni in spoštuje zasebnost obiskovalcev naše spletne strani. Zavedamo se, da je zelo pomembno varovati osebne podatke vseh naših cenjenih strank. Popolnoma ste lahko prepričani, da so vaši osebni podatki pri nas na varnem.

Z vašimi osebnimi podatki ravnamo skladno z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov, Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (uredba GDPR) in internim Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov, ki urejajo obdelavo osebnih podatkov, postopke in ukrepe zavarovanja, vključno z odgovornostjo in nadzorom v procesu njihove obdelave.

Ta izjava o zasebnosti (oz. politika zasebnosti) velja za spletno trgovino Kokopoko.si. 

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletna stran Kokopoko.si hrani in obdeluje vaše podatke na načine, ki so navedeni v nadaljevanju te izjave.

 

  1. Kdo smo

Lastnik spletne trgovine in upravljavec osebnih podatkov, ki so shranjeni pri nas v skladnosti z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov, je:

  • Jerneja Confidenti
  • 040-517-787
  • info@kokopoko.si

 

2. Katere osebne podatke zbiramo in zakaj

V spletni trgovini Kokopoko.si zbiramo naslednje osebne podatke: Ime in priimek, elektronski naslov, IP naslov, telefonska številka (neobvezno). Podatki se zbirajo preko obrazca za naročanje na e-novice, kontaktnega obrazca, obrazca za oddajo komentarjev in ob registraciji za uporabniški profil.

Osebne podatke zbiramo v skladu z namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja.

 

3. Druge povezave 

Na spletnem mestu lahko najdete povezave do drugih spletišč, ki niso pod našim upravljanjem. Za spoštovanje zasebnosti oziroma za vsebino teh spletišč ne odgovarjamo, obiskovalcem preprosto le nudimo povezave, prek katerih lahko pridejo do uporabnih informacij.

 

4. Kako varujemo vaše osebne podatke

Zavezujemo se, da bomo vaše osebne podatke varovali skladno z veljavnim zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov, Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (uredba GDPR) in internim Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov, ki urejajo obdelavo osebnih podatkov, postopke in ukrepe zavarovanja, vključno z odgovornostjo in nadzorom v procesu njihove obdelave.

 

5. Kdo in kako lahko uporablja vaše osebne podatke

Vaše osebne podatke lahko obdeluje le osebje, ki je zadolženo za izvajanje te dejavnosti.

 

6. S kom delimo vaše osebne podatke

Vaše osebne podatke hranimo in obdelujemo samo za interne namene in jih brez vašega privoljenja nikoli ne bomo posredovali tretjim osebam. Nikoli ne bomo prodali, si izposodili ali izdali vaših osebnih identifikacijskih podatkov zunanjim osebam za njihove lastne tržne namene brez vašega soglasja.

 

7. Kako dolgo hranimo vaše osebne podatke in kako lahko zahtevate izbris

Vaše osebne podatke, ki ste nam jih zaupali, hranimo do 5 let, seveda pa lahko kadarkoli lahko zahtevate izbris vaših osebnih podatkov iz naših baz. Pri tem se obrnite na upravljavca osebnih podatkov na telefon 040/517-787 (Jerneja Confidenti) ali na naslov: info@kokopoko.si