PLAČILO

Načini plačila

V spletni trgovini Kokopoko vam ponujamo ob nakupu izdelkov dva načina plačila. Izbrano blago plačate po povzetju ali po predračunu. Način plačila izberete v procesu nakupa.

  1. Plačilo po povzetju

Paket naročenih izdelkov vam bo dostavila Pošte Slovenije osebno na naslov, ki ga napišete ob oddaji naročila. Kupnino s poštnino plačate ob prevzemu pošiljke (če je poštnina brezplačna, plačate samo kupnino). Poleg tega vam bo Pošta Slovenije zaračunala še provizijo za opravljeno transakcijo plačila po ceniku Pošte Slovenije.

Če na izbranem naslovu v času dostave ne bo nikogar doma, boste v nabiralnik dobili obvestilo, v katerem bo navedeno mesto prevzema in rok, v katerem lahko prevzamete paket. Če v roku določenem v obvestilu paketa ne boste prevzeli bo paket vrnjen nazaj k nam (Kokopoko).

2. Nakazilo po predračunu

Na vaš e-naslov, ki ga boste navedli ob oddaji naročila, vam bomo poslali predračun z kupnino in poštnino za vaše naročilo (če je poštnina brezplačna, bo predračun le za kupnino). Ko bo predračun poravnan, bomo naročilo poslali v nadaljnjo obdelavo in vam v najkrajšem možnem času poslali paket izdelkov. Če predračuna ne poravnate v roku, navedenem na predračunu, bomo to razumeli kot preklic naročila in izdelke iz vašega naročila vrnili nazaj v prodajo v spletno trgovino Kokopoko.

Naročeno blago vam bo dostavila Pošte Slovenije na naslov, ki ste ga navedli ob oddaji naročila. Če na izbranem naslovu v času dostave ne bo nikogar doma, boste v nabiralnik dobili obvestilo, v katerem bo navedeno mesto prevzema in rok, v katerem lahko prevzamete paket. Če v roku določenem v obvestilu paketa ne boste prevzeli bo paket vrnjen nazaj k nam (Kokopoko).