PLAČILO

Načini plačila

V spletni trgovini Kokopoko vam ob nakupu izdelkov ponujamo naslednje načine plačila: plačilo po predračunuali plačilo preko Paypal računa. Način plačila izberete v procesu nakupa.

1. Nakazilo po predračunu

Na vaš e-naslov, ki ga boste navedli ob oddaji naročila, vam bomo poslali predračun z kupnino in poštnino za vaše naročilo (če je poštnina brezplačna, bo predračun le za kupnino). Ko bo predračun poravnan, bomo naročilo poslali v nadaljnjo obdelavo in vam v najkrajšem možnem času poslali paket izdelkov. Če predračuna ne poravnate v roku, navedenem na predračunu, bomo to razumeli kot preklic naročila in izdelke iz vašega naročila vrnili nazaj v prodajo v spletno trgovino Kokopoko.

Naročeno blago vam bo dostavila Pošte Slovenije na naslov, ki ste ga navedli ob oddaji naročila. Če na izbranem naslovu v času dostave ne bo nikogar doma, boste v nabiralnik dobili obvestilo, v katerem bo navedeno mesto prevzema in rok, v katerem lahko prevzamete paket. Če v roku določenem v obvestilu paketa ne boste prevzeli bo paket vrnjen nazaj k nam (Kokopoko).

2. plačilo preko Paypal-a