POŠTNINA, DOSTAVA IN DOBAVNI ROKI

  1. Poštnina

Pri nakupu  DO 90 EUR znaša strošek dostave 4,50 - 8,00 EUR (odvisno od teže paketa). Za malo večje nakupe od 90 EUR dalje pa je dostava brezplačna. 

Ob posebnih akcijah je lahko poštnina brezplačna ne glede na višino nakupa.

Kokopoko dostavlja pakete s Pošto Slovenije, ki pri plačilu po povzetju obračuna provizijo za izvedeno transakcijo skladno z njihovim veljavnim cenikom.

2. Dostava in dobavni roki

Paketke Kokopoko dostavlja Pošta Slovenije. Kupci ste dolžni prevzeti blago od dostavljalca na naslovu, kot ga napišete v postopku nakupa, pod pogoji, ki jih določa Pošta Slovenije.

Priporočamo vam, da ob prevzemu paketa preverite, ali se vsebina ujema z vašim naročilom, in da pravočasno sporočite morebitne reklamacije. 

V kolikor kakšnega izdelka, ki ste ga naročili, trenutno ni na zalogi, ga bomo poslali takoj, ko bo to mogoče.

Vse informacije o izdelkih v ponudbi in o njihovi dobavi dobite na e-naslovu info@kokopoko.si.

V primeru, da vam izdelka sploh ne bo mogoče dostaviti (zaradi ukinitve programa, razprodane zaloge idr.), imate pravico zahtevati vračilo že plačane kupnine in že plačanih stroškov dostave blaga.

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno do 5 delovnih dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši se bomo potrudili, da vas o tem pravočasno obvestimo. Naročila pakiramo vsak delovni dan (izjema so bolniške ali druge izredne odsotnosti, o katerih vas bomo tudi pravočasno obvestili). Naročila izdelkov s plačilom po povzetju, bodo šla naprej v navedenem roku. Naročila izdelkov s plačilom po predračunu pa po prejemu plačila na naš trr.

Za blago, ki ni na zalogi je rok dobave od 10 - 15 delovnih dni, lahko tudi več. ( v primeru, če je material za izdelek razprodan in moramo počakati izdelavo in dostavo blaga).

Če naročate blago z različnimi roki dobave (npr. 1 izdelek iz zaloge in 2, ki nista na zalogi), bomo vaš paket izdelkov odpremili takrat, ko bodo vsi izdelki na zalogi. Če želite, da vam izdelke pošljemo ločeno takoj, ko so na voljo, nas na to opozorite in nam to tudi prosim sporočite. (info@kokopoko.si)

Če se vam z vašim naročilom izdelkov mudi (velja tako za blago na zalogi kot tisto, ki ga ni na zalogi), nam prosim tudi to sporočite in potrudili se bomo, da boste dobili paket v najkrajšem možnem času.