7 RAZLOGOV ZAKAJ IMAMO RADI LES

Pri Kokopoko obožujemo les. Njegove barve, strukturo, vonj, ...

Radi imamo preproste in lepe stvari, ki ustvarijo nepozabne trenutke s tistimi, ki jih imamo najraje.

Odraz naših strasti, ki nas vodijo k ustvarjanju izdelkov je navdih iz naših gozdov in narave. Pri vsakem izdelku delamo od ustvarjalnega procesa do njegovega oblikovanja in proizvodnje. Tako stremimo k ustvarjanju unikatnih in kakovostnih izdelkov, ki izražajo našo pozornost in skrb.

Navsezadnje obstajajo izdelki, ki so del našega življenja in nas spominjajo na ljudi, trenutke in kraje. Ter tako pomagajo ohraniti naše spomine.

Zadnje čase so izdelki iz lesa vedno bolj priljubljeni, kar naju zelo veseli. Če te slučajno les še ni prepričal imamo zate 7 odličnih razlogov zaradi katerih se boš zaljubila vanj.

1. V lesu se prepletajo različni odtenki čudovitih naravnih barv, ki jih je ustvarila narava. Vonj lesa in nežna struktura pa izdelkom dodata piko na i.

2. Les je naraven in edinstven material in vsak izdelek, ki nastane iz njega je unikaten. Enakega ni nikoli.

3. Izdelki iz lesa se zelo razlikujejo od tistih, ki so masovno izdelani iz plastike in jih nikakor ne moremo primerjati.

4. Les je popoln prav v svoji nepopolnosti. Ima številne naravne lise in odtenke.

5. Črte, vzorci, celo grče. zato je vsak kos edinstven in midva nanje ne gledava kot na napake.

6. Rok uporabi različne vrste masivnega lesa za izdelavo, ki ga dobimo od prijateljev in znancev. To so kosi lesa, ki bi bili uporabljeni za kurjavo zato si prizadevamo, da služimo naravi in odpadni les ponovno recikliramo v uporabne izdelke.

7. Izdelki iz lesa so večni in ustvarijo lepe spomine na otroštvo. So preprosto čudoviti, bolj resnični in so zdravju ter okolju prijazni.

Maham, 

Jerneja

*****

Pri Obrtno - podjetniški zbornici smo prejeli certifikat:

Rokodelstvo " Art & Craft Slovenija" 

številka certifikata: 9247-01/23 

Več preberi tukaj.

*****

Vse naše izdelke iz lesa najdeš TUKAJ.