KAKO USTAVIM NEGATIVNE MISLI?

Imam odlično novico! Rešitev, kako premagamo negativne misli leži v naših rokah saj smo mi tisti, ki oblikujemo svoje misli.

Nič ni trajnega v tem, kako dojemamo svet. Lahko sami odločimo, da spremenimo način razmišljanja. Ko se zavemo moči, ki jo imamo nad svojimi mislimi, postanemo aktivni ustvarjalci svoje resničnosti.

Prvi korak k rešitvi je prepoznati omejujoča prepričanja, ki nas ovirajo. Ko ozavestimo svoje misli, lahko začnemo aktivno delati na njihovem preoblikovanju.

Potem se zavestno odločimo zamenjati negativne misli z optimističnimi in konstruktivnimi vzorci. To zahteva našo nenehno prakso in zavestno usmerjanje misli v pozitivno smer.

Sprememba miselnosti pa ne vpliva le na nas same ampak tudi na naše okolje. Ko aktivno oblikujemo svoje misli ustvarjamo pozitivno energijo, ki se odraža v naših odnosih, delu in vsakdanjem življenju.

Moč spreminjanja misli je ključ do svobode in notranjega miru. Ko se zavedamo, da imamo v rokah krmilo svojih misli postanemo mojstri svoje usode.

In da ohranjam svoj notranji mir mi je zelo v pomoč dnevnik hvaležnosti SIJAJ ŽIVLJENJA. Ko vstopim v svet hvaležnosti postane vsaka negativna misel priložnost za mojo rast.

Dnevnik hvaležnosti SIJAJ ŽIVLJENJA vsebuje močna orodja, ki me vsak dan podpirajo na poti do mojih sanj.

Dnevnik hvaležnosti vsebuje prostorček za zapisovanje hvaležnih misli za vsak dan. (ni vezan na koledar) 

Zapisovanje hvaležnih misli je ključnega pomena saj mi omogoča osredotočanje na pozitivne vidike življenja.

Ta praksa ne le krepi moj notranji mir temveč mi spodbuja občutek sreče, povečuje zadovoljstvo in mi pomaga prepoznati bogastvo v vsakdanjih trenutkih. Hvaležnost me usmerja k optimizmu, ustvarja trajne pozitivne spremembe in gradi mojo trdno osnovo za osebno rast in zadovoljstvo.

Prostor, kjer ustvariš svoj "VISION BOARD".

Izdelava "vision board-a" mi omogoča vizualizacijo in konkretizacijo ciljev ter sanj. Ta orodje me usmerja k jasnemu fokusu na želene rezultate, krepi mojo motivacijo in ustvarja močno povezavo med mojimi sanjami in vsakodnevnimi dejanji, ki me približujejo k uresničitvi teh ciljev.

Dnevnik vsebuje pozitivne afirmacije za različna področja & močen manifest (zdravje, ljubezen, denar, odnosi, uspeh, ...).

Vsakodnevno izgovarjanje afirmacij & manifesta krepi mojo pozitivno miselnost, samozavest in usmerjajo mojo pozornost k ciljem. S svojo močjo besed spodbujam notranjo motivacijo k oblikovanju pozitivnih navad, ki me vodijo do uspeha in notranjega zadovoljstva.

Dnevnik hvaležnosti vsebuje tudi prostor za analizo in refleksijo. 

Pisanje lastne analize je ključno na poti osebne rasti saj mi omogoča refleksijo in razumevanje lastnih izkušenj. Ta proces mi pomaga prepoznati vzorce, ki me omejujejo, ter mi dajo priložnost za spremembe. Z vsako napisano analizo stopam korak bližje k boljši različici sebe.

Nekaj strani v dnevniku hvaležnosti je namenjeno barvanju mandal.

Ko si vzamem čas za barvanje mandal sproščam svoj um in dušo. Ta umetniška dejavnost mi prinaša nekaj trenutkov miruter mi pomaga uravnotežiti misli, izboljšuje mojo koncentracijo in zmanjšuje stres. Barvanje mandal je terapevtski ritual, ki mi omogoča, da zadiham in se osredotočim na trenutek tukaj in zdaj.

Dnevnik vsebuje tudi odličen seznam knjig za osebno rast, ki vam jih iz srca priporočam.

Ta seznam knjig služi kot spremljevalec na poti osebnega razvoja in nudi dragocene uvide in orodja za notranjo preobrazbo. S prebiranjem teh knjig vzpodbujamo in krepimo svoj um k trajni osebni rasti.

Vsi, dragi moji! Namesto da ste žrtev negativnih misli - postanite kreator svoje usode.

Hvaležnost je ključ, ki odpira vrata do notranjega miru in trajne sreče. Ko smo osredotočeni na hvaležnost se slabe misli razblinijo in življenje postane največje darilo. 💖

Srečno na vaši poti!

Maham, Jerneja

*****

DNEVNIK HVALEŽNOSTI - SIJAJ ŽIVLJENJA najdeš TUKAJ.

Pomahajte v pozdrav novemu dnevu s čutnim dnevnikom, ki odpira vrata v čaroben svet hvaležnosti in notranjega ravnovesja.

 

*****

Intervju

Brezplačni e-priročnik hvaležnosti

Moč pisanja dnevnika hvaležnosti.

Kaj se dogaja z našim telesom, ko smo hvaležni?

Kako vadim hvaležnost?

Kdo so srečni ljudje?

Živeti v sedanjem trenutku.

Kdaj in kako postane življenje bolj lahkotno?

Zakaj je pomembno gojiti hvaležnost?

Ples življenja

Kako diši sreča?

To bo spremenilo tvoje življenje.

Kaj je "vision board"?

7 korakov do srečnega življenja.

Kaj so afirmacije?

Afirmacije za otroke & mamice.