KDAJ IN KAKO POSTANE ŽIVLJENJE LAHKOTNO?

Včasih se nam zdi, da je vsak korak v življenju težko breme in se komaj prebijemo čez dan.

Tudi jaz sem bila ujeta v labirintu težav (negativne misli, slaba energija, finančne težave, toksični odnosi,…) A sem se naučila, da imam moč, ki lahko spremeni mojo perspektivo.

Namesto, da sem se potapljala v svojo negativo sem si rekla 'dovolj je'. Vzela sem si čas, da sem si prisluhnila.

Ne bom rekla, da je bilo enostavno. Nikakor ne. Bilo je težko in včasih sem se spraševala ali bom sploh zmogla. A sem vedela, da obstaja moč v meni, in da se lahko situacija spremeni na bolje.

Naučila sem se, da ko izgubljam sebe vem, kam moram usmeriti svoj fokus. Namesto na težave sem začela osredotočati svojo energijo na rešitve. In videla sem, kako se je svet okoli mene začel spreminjati.

Danes sem zelo hvaležna ne le za to, kar imam ampak predvsem zase. Zase, ker sem si dovolila sanjati in sem stopila izven svoje cone udobja.

Sanje, ki so bile nekoč oddaljene in nedosegljive so postale moja resničnost. Dovolila sem si, da jih zaživim, da sledim svojemu srcu in da z vsakim korakom ustvarjam lahkotnost, ki sem jo vedno iskala.

In v tem procesu sem spoznala, da je resnična moč v tem, koliko moči imamo, da držimo fokus na svojih sanjah. To je tisti ključ, ki odpira vrata do življenja in ki ga resnično želimo živeti.

Svetloba se vedno vrne, ko si upamo zasijati.

Maham,

Jerneja

*****

Brezplačni e-priročnik hvaležnosti

Moč pisanja dnevnika hvaležnosti.

Je ok biti ne ok?

Kako diši sreča?

7 korakov do srečnega življenja.

Kako ustavim negativne misli?

Kaj je "vision board"?

Ste ujeti v primežu strahu?

To bo spremenilo tvoje življenje.