KDO SO SREČNI LJUDJE?

Srečni ljudje niso nujno tisti, ki so ves čas na vrhu sveta, ki imajo obilo bogastva ali brezskrbno življenje. 

Srečni ljudje so tisti, ki so se naučili ples življenja. So tisti, ki so sposobni najti notranji mir in radost, ne glede na okoliščine.

Srečni ljudje so tisti, ki znajo ceniti drobne trenutke radosti, ki jih prinaša vsakdanje življenje - objem ljubljene osebe, smeh otrok, sončni zahod in vonj po sveže pokošeni travi. So ljudje, ki se zavedajo, da sreča ni odvisna od zunanjih okoliščin, temveč je stanje uma, ki ga lahko krojimo sami.

Srečni ljudje so hvaležni in cenijo vse kar imajo ter se osredotočajo na pozitivne vidike svojega življenja. Namesto da bi se osredotočali na pomanjkljivosti in težave, iščejo rešitve in priložnosti. So odprti za spremembe ter se zavedajo, da je vsak dan priložnost za novo začetek.

Srečni ljudje imajo trdno notranje prepričanje in jasno vizijo svojega življenja. So povezani s svojimi vrednotami in cilji ter se trudijo živeti v skladu s tem kar jim resnično pomeni. To jim daje občutek izpolnjenosti, ki presega materialni svet.

Sreča ni končni cilj ampak nenehno potovanje. Srečni ljudje se zavedajo, da je življenje polno vzponov in padcev a kljub temu ohranjajo svoj notranji mir in optimizem. So ljudje, ki se zavedajo svoje ranljivosti in kljub temu izbirajo ljubezen namesto strahu, upanje namesto obupa.

Srečni ljudje tisti so se naučili sprejeti življenje takšno kot je in v njem najti smisel ter veselje. So ljudje, ki se zavedajo svoje lastne moči, da oblikujejo svojo usodo in se odločijo biti kreatorji svoje sreče. 

Želim ti obilje srče na tvoji poti.

Jerneja

*****

Moj čudežni uspeh čez noč

Brezplačni e-priročnik hvaležnosti

Zakaj je pomembno gojiti hvaležnost?

Kako začeti z meditacijo?

Pot k notranjemu sijaju. 5 načinov negovanja duše.

Kako do bolj produktivnega dneva?

Kako najdem svoj notranji mir?

Kaj se dogaja z našim telesom, ko smo hvaležni?

Kako vadim hvaležnost?

Ples življenja

Moč pisanja dnevnika hvaležnosti

Živeti v sedanjem trenutku.

To bo spremenilo tvoje življenje.

Kako ustavim negativne misli?

Kdaj in kako postane življenje bolj lahkotno?

Kako diši sreča?

Kaj je "vision board"?

7 korakov do srečnega življenja.

Kaj so afirmacije?

Afirmacije za otroke & mamice.