KAKO DO BOLJ PRODUKTIVNEGA DNEVA? 3 preprosti koraki

Danes te želim nagovoriti z najglobljim občutkom zaupanja v tvoje potenciale in moč, ki jo nosiš v sebi. Vsako jutro imaš priložnost, da se znova rodi tvoja notranja moč in da se premakneš korak bližje k svojim sanjam.
 
Nikoli ne pozabi, da si ti tista, ki kroji svojo usodo. S temi tremi preprostimi koraki lahko zgradiš trdne temelje za svojo rast in uspeh.
 
Dovoli si biti ranljiva. V tej skupnosti smo zavezani podpirati drug drugega v vsakem koraku. Zato je tvoja zgodba pomembna in tvoj napredek je vreden vsakega truda.

Se sprašuješ, kako izkoristiti večjo produktivnost v dnevu, da dosežemo svoj največji potencial? Tukaj so 3 preprosti koraki.

1. Jutranja rutina.

Pozdravi dan s svojo jutranjo rutino. Določi si čas za meditacijo, vadbo ali branje inspirativnih knjig. Ta korak ti bo pomagal prižgati notranjo iskrico in ustvariti pozitivno vzdušje za celoten dan.

2. Seznam prioritet.

Naj ti dnevi ne uhajajo iz rok. Pred začetkom dela si vzemi čas, da napišeš seznam prioritet. Razvrsti naloge po pomembnosti in začni z najtežjimi ali najpomembnejšimi. S tem korakom boš ohranila svojo produktivnost in se izognila občutku preobremenjenosti.

3. Učinkovit delovni prostor.

Okolje ima velik vpliv na tvojo produktivnost. Ustvari si delovni prostor brez motečih dejavnikov, odstrani nered in poskrbi za udobno delovno okolje. S tem boš lahko bolj osredotočena in učinkovita v svojem delu.

Ob koncu dneva se v tišini večera zahvali za dan, ki je bil poln izzivov in priložnosti za rast. Spomni se, kako daleč si že prišla.

Ne pozabi, da imamo vsak dan možnost, da živimo svoje sanje, in da delamo korake k svojemu največjemu uspehu.

Zato vdihni globoko, začuti svojo notranjo moč in stopi naprej s pogumom in vero v sebe. Svet je naš, da ga oblikujemo po svoji podobi. 

Maham, Jerneja

*****

Moj čudežni uspeh čez noč

Intervju

Kako začeti z meditacijo?

Kako premagam negativne misli? 9 načinov

Pot k notranjemu sijaju. 5 načinov negovanja duše.

Sporočilo sebi

Kako najdem svoj notranji mir?

Brezplačni e-priročnik hvaležnosti

Živeti v sedanjem trenutku.

Zakaj je pomembno gojiti hvaležnost?

Kaj se dogaja z našim telesom, ko smo hvaležni?

Kako vadim hvaležnost?

Ples življenja

To bo spremenilo tvoje življenje.

Kako ustavim negativne misli?

Kdaj in kako postane življenje bolj lahkotno?

Kako diši sreča?

Kaj je "vision board"?

7 korakov do srečnega življenja.

Kaj so afirmacije?

Afirmacije za otroke & mamice.