SPOROČILO SEBI

Pred nekaj dnevi sem brskala med starimi zvezki in našla ganljive zapise, ki so nastali na začetku moje poti. Zdi se mi kot da je minil le trenutek.

Spomnim se tistega občutka navdušenja in tistih iskric pričakovanja, ki so gorele v mojih očeh. Bil je čas neznanih poti, obdan s senco dvoma pa vendar tudi sijoč s svetlobo poguma in vere vase. Danes, ko se ozrem nazaj na to sporočilo stojim tu kot kreatorka svoje lastne zgodbe, ki je polna dogodivščin, rasti in preseženih ovir. In zdaj je čas, da to sporočilo delim s tabo saj nosi v sebi iskreno moč in vero vase.

Sporočilo meni, ki sem si ga napisala pred točno 4 leti.

"Danes, na začetku svoje poti se zavedam, da me čakajo izzivi in priložnosti, ki me bodo oblikovali v močnejšo osebo. Kljub morebitnim dvomom s katerimi se bom srečevala, bom vztrajala saj verjamem v svoj potencial in moč, ki jo nosim v sebi. Vsak korak, ki ga naredim je korak naprej k boljšemu jutri. Sprejemam svojo vlogo kreatorja lastne usode in se predajam procesu osebne rasti z odprtim srcem in pogumnim duhom. Moja pot je svetla in polna priložnosti, ki jih bom z navdušenjem raziskovala in se učila. Zavedam se svoje vrednosti in se z zaupanjem podajam v neznano, vedoč, da sem vsemu kos kar me čaka. Sem ustvarjalka svoje zgodbe in svojo prihodnost oblikujem z vsakim korakom naprej, do najboljše verzije mene."

Ob prebiranju teh besed sem začutila val čustev, ki so preplavila mojo dušo. Zdaj stojimo tu, močnejša in polna hvaležnosti za vse kar sem dosegla. 

Naj ti bodo te besede opomin, da smo rojeni za več kot si kdajkoli lahko predstavljamo, in da je vsak korak, ki ga naredimo, korak k uresničitvi najboljše verzije nas samih.

Stopi naprej, s srcem polnim vere in poguma, k močnejši boljši verziji sebe.

Maham, Jerneja

*****

Pot k notranjemu sijaju. 5 načinov negovanja duše.

Moj čudežni uspeh čez noč

Kako premagam negativne misli? 9 načinov

Kako začeti z meditacijo?

Intervju

Brezplačni e-priročnik hvaležnosti

Kako do bolj produktivnega dneva?

Moč pisanja dnevnika hvaležnosti

Živeti v sedanjem trenutku.

Zakaj je pomembno gojiti hvaležnost?

Kaj se dogaja z našim telesom, ko smo hvaležni?

Kako vadim hvaležnost?

Ples življenja

To bo spremenilo tvoje življenje.

Kako ustavim negativne misli?

Kdaj in kako postane življenje bolj lahkotno?

Kako diši sreča?

Kaj je "vision board"?

7 korakov do srečnega življenja.

Kaj so afirmacije?

Afirmacije za otroke & mamice.