JAZ SEM ODGOVORNA ZA SVOJE ŽIVLJENJE.

Vsak od nas se kdaj znajde na razpotju kjer se nam zdi, da so naše možnosti omejene ali da smo prepuščeni naključju okoliščin. V takih trenutkih se mnogi od nas znajdejo v iskanju odgovorov zunaj sebe - v drugih ljudeh, v zunanjih okoliščinah ali celo v usodi.

Tudi sama sem se dolgo časa zanašala na to, da bodo drugi odločali o mojem življenju, da bodo zunanje okoliščine oblikovale mojo usodo. Vendar sem na svoji poti osebne rasti odkrila, da je ključ do resnične izpolnjenosti in sreče nekaj popolnoma drugega.

To spoznanje, ki je preprosto a globoko je bilo prelomno - spremenilo je ne le moj pogled na svet, temveč tudi moj odnos do same sebe in drugih. 

Ko sem sprejela, da moram prevzeti odgovornost, da sem jaz tista, ki nosi ključ do lastne sreče se je zame začel nov začetek. Namesto, da bi krivdo valila na druge sem prevzela aktivno vlogo v oblikovanju svoje prihodnosti. To je bilo zame osvobajajoče dejanje, ki mi je odprlo vrata neomejenih priložnosti za rast in spremembe.

Seveda ni bilo lahko. Obdobje dvomov, strahov in negotovosti je bilo polno. Vendar sem se naučila, da so vsi ti izzivi le priložnosti za osebno rast. Postopoma sem zaupala svojim občutkom in sledila svojemu srcu, brez obžalovanja. To mi je prineslo notranji mir in občutek izpolnjenosti, ki ju prej nisem našla nikjer drugje.

Danes z gotovostjo vem, da sem kreator svojega življenja. S posvečenostjo in vero v lastne sposobnosti oblikujem svoje življenje po lastnih željah. Vsak dan stopam naprej s samozavestjo saj vem, da imam moč, da dosežem vse kar si resnično želim.

Pot osebne rasti je postala moje največje darilo. Prinesla mi je svobodo in mir, da živim življenje, ki si ga resnično želim.

In upam, da tudi tebi prinese enako močno spoznanje in ti odpre vrata v srečnejso, bolj izpolnjeno prihodnost.

Maham, Jerneja